Tuesday, January 7, 2014

Shopping online barangan branded .. Murah dan selamat! Oh Cosmetic ke?

Assalamualaikum ..

Selamat hari Rabu yg ceria! Saya ingin berkongsi cerita kat mana nak membeli barangan branded secara online yg murah .. wah! shopping online. yuhuu! Cepat & Selamat! Saya first time cuba beli barang cosmetic branded online yang murah & best! jeng jeng jeng ..

Saya beli kat Best Buy World .. Memang best! Sebenarnya dah lama dah Best Buy World ni wujud tp saya baru nak berjinak² shopping online ni. haha :D ye lah selalunya barang make up kita beli kt kedai. Tapi sangat berbeza ngn Best Buy World ni. Sebab senang nak pilih. Pelbagai pilihan barang branded ada. Gila wei!

Yang paling saya suka kt Best Buy World ni, arini order, esok sampai (tp tgk saiz barang jugak kot) .. Selamat & Terjamin sebab yg menghantar nye mmg pekerja dari Best Buy World sendiri ala² Zalora jugak :) Bila beli barang dapat collect point pastu point tu boleh redeem.

Ok, ni barang² make up yg saya beli. Ade discount dari harga asal! yeay .. Ni kiranya sebagai permulaaan blanja untuk awal tahun baru 2014 .. kira nak appreciate diri kita sikit la. kasik make up la sket. hewhewhew ;)

http://my.bestbuy-world.com/index.php?main_page=index


Barang baru sampai1!

LUNASOL soft red rose 08

CLINIQUE Pouch

CLINIQUE mascara, lunasol lipstic & holika holika blusher :)





2 comments:

juliana RR said...

baguih!

skrinepal - biarlah jari berbicara said...

ye mmg baguih .. takuah susah² pegi kedai .. cepat, murah & selamat sampai ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...