Monday, June 4, 2012

Photo Frame di IKEA ! hanya di Ikea di jumpai ..

Tanpa di rancang en hubby mengajak ke IKEA untuk membeli storage box beroda yang di survey² 2 3 hari lepas. Agak lama jugak la tak masuk Ikea, seingat saya masa memula pindah rumah sewa dulu di SK. Sekarang kita sampai lagi. masih bertiga! Cik princess pon ikut.

Setelah selesai parking, kami mengatur langkah mencari² storage box beroda yang diimpikan. Ah! dah penat berjalan, perut pon dh lapar! Apa lagi singgah di food court ikea. Yeah, meatball ikea yg famous dipesan! bersama chicken wing.. tak hagak² order. 20 biji meatball .. 10 ketul chicken wing. muffin 2 biji & mushroom soup utk cella .. Serang! ALhamdulillah kenyang!

Meneruskan target lagi. Pusing punya pusing, akhirnya berjumpa dgn brg yg diingini. tapi sayang nya stock kehabisan! arghh, kesian en hubby, frustrated! kami pusing bahagian home deco. ternampak frame gambar kayu ala-ala hotel, mmg dh lama carik! Apa lagi, terus sapu. Sampai lah hajat nak gantung gambar lukisan yg dibeli di Luxembourg dan Paris. Hehe :D tersenyum lebar.

Aku sempat beli rumput hiasan, dan balang kaca untuk refill milo and sugar kt umah (dh nama mommy², macam ni lah). murah jek. hehe .. Okay, bersiap nak bayar dan mahu pergi ke Cathay sebelah bangunan nak  tengok wayang pulak! hehe ;)

Cella menikmati mushroom soup IKEA!

Meatball IKEA yg sedap!

Frame² yg dijumpai di IKEA!

1 comments:

Asa Loan Savings LENDING LTD said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

pengkhususan Syarikat.
1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...