Monday, June 4, 2012

Snow White and The Huntsman : Cerita menarik dan relax!


Selepas bergerak dr IKEA, kami meneruskan aktiviti cuti² petang di Cathay Cinema, Damansara. Bersama Cella, kami meneruskan planning nak tgk wayang. Cerita apa ye? Pusing², then terus sepakat nak tgk movie Snow White and The Huntsman.

Snow White and The Huntsman! Citer yang agak menarik. Gabungan action movie dgn fairy tales. Macam boleh agak la juga ceritanya. Citernya lebih kurang citer perang zaman dulu. The lost princess yg disangkakan mati rupanya masih hidup then bila princess dah berjaya lari dari penjara, orang ramai pun bersemangat utk berperang dengan queen yg jahat.

Cuma bezanya dia masukkan unsur² snow white and 7 dwarfs. Sesuai la kepada semua peringkat umur. Oklah kalo nak rileks², tak pening pikir. Oleh kerana jalan cerita dah boleh agak, saya bagi 3/5 star la! Kepada mereka- mereka yg masih terpikir² nak buat apa hujung minggu ni, boleh la layan cerita snow white and the huntsman ni.

My princess boleh jugak duduk diam layan citer ni, mungkin dia dah terbiasa dgn buku² cerita nya pasal snow white and 7 dwarfs. Boleh lah layan dengan aman :-)


1 comments:

Asa Loan Savings LENDING LTD said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

pengkhususan Syarikat.
1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...