Saturday, June 9, 2012

Resepi Hari ini : Roti Sosej bercheese Rangup dan Sedap!

Roti Sosej bercheese menjadi pilihan menu hujung minggu kali ni. warh! mengancam kan .. hehe, tetiba rajin nak buat sosej bagai. Gara² bangun lambat, so breakfast pon lambat. Jadi minggu ni tak keluar breakfast kedai mamak. So, saya try buat roti sosej bercheese. Ini pon gara² bread crump ade lg stok.

Tara, macam biasa, searck kt google, dpt la resepinya. sangat senang, mudah dan cepat! hasilnye pun memang mantap! Sedap & rangup. wallaweh larr..

Tara ..


1 comments:

Asa Loan Savings LENDING LTD said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

pengkhususan Syarikat.
1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...